Flow

Flow er arbejdsborde med hæve/sænke funktion; Flow. Flow giver dig, som ordet antyder, et godt flow i din arbejdsdag. Når du har arbejdsborde med hæve/sænke funktion kan du have skiftende arbejdsstillinger, hvilket sikrer dig den bedst mulige fremtid med så få smerter som muligt. Ved at skifte arbejdsstilling ca. en gang i timen kan du mindske de mange risikofaktorer, der findes i forbindelse med stillesiddende kontorarbejde.


Produktblad

Varianter

Flow er som standard fyldt med mange fordele, hvor én af fordelene er anti-kollision. Anti-kollision sikrer dig, at bordet altid stopper inden det skader eller ødelægger forhindringen (skuffesektion, person, reol, lampe eller lign.) Flow tilbydes med to forskellige elstel i hvid, sort eller alu; et med rektangulære søjler eller et med cylindriske søjler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om tilbud og produktnyheder og få adgang til inspirerende artikler udvalgt af vores designer og indretningsarkitekter

Kan vi hjælpe?

Vores interne salgsteam sidder klar til at hjælpe
med alt fra produktinformation, reservedele og
indretningsprojekter.
© SIS by Lekolar
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.