MN 100

Ærlig, simpel, bæredygtig
Essential Workspace er en serie af produkter til det moderne kontormiljø. Serien består af et højdejusterbart skrivebord, et højdejusterbart mødebord og et mødebord. Essential Workspace har et sammenhængende udtryk på tværs af produkterne idet brugen af solidt træ går igen på ethvert muligt element. Derudover er den runde kantdetalje også et unikt kendetegn, som går igen. 


Produktblad

Varianter

Bordpladen fås i solidt træ, finer, linoleum og laminat. Det er bl.a. brugen af solidt træ, som gør serien unik, da det er sjældent at dette materiale bruges inden for netop kontormiljøer og arbejdsstationer. Materialet giver varme til rummet og en indbydende atmosfære til kontormiljøet og tilmed også en følelse af hjemlig hygge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om tilbud og produktnyheder og få adgang til inspirerende artikler udvalgt af vores designer og indretningsarkitekter

Kan vi hjælpe?

Vores interne salgsteam sidder klar til at hjælpe
med alt fra produktinformation, reservedele og
indretningsprojekter.
© SIS by Lekolar
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.