Tempest

Ikonet for multi-funktionelle flip-top borde
Tempest er det originale plads-besparende flip-top bordsystem, der kan anvendes til et utal af formål og faciliteter, hvor der spises, holdes møder, undervises og afholdes konferencer. Tempest er svaret, uanset om du foretrækker det store konference-bord, det modulære mødebord, det lave lounge-bord eller det høje bord i barområder. Bordets smukke og bundsolide flip-top mekanisme er der ingen andre, der matcher, og det elegante eliptiske ben-design med skjulte hjul gør det nemt for bare en enkelt person at ”trille” rundt med bordet. Hurtigt, nemt og uden besvær.


Produktblad

Varianter

I årtier er Tempestbordet blevet fremhævet af A&D-virksomheder internationalt på grund af bordets unikke flip-top mekanisme og elegante ben-design med skjulte hjul. Tempest er stabilt og robust, og det kan bestilles i mange versioner, der gør det muligt at møblere en hel virksomhed med et gennemgående borddesign.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om tilbud og produktnyheder og få adgang til inspirerende artikler udvalgt af vores designer og indretningsarkitekter

Kan vi hjælpe?

Vores interne salgsteam sidder klar til at hjælpe
med alt fra produktinformation, reservedele og
indretningsprojekter.
© SIS by Lekolar
Lollandsvej 16, 5500 Middelfart
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf.: (+45) 64 41 04 90
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.